Auto-Moto Doprava HZS Liberecký meteo Počasí Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS sypač Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví zimní údržba Zprávy podle krajů

DOPRAVA: Husté sněžení komplikuje dopravu především na Libereckém kraji, kde napadlo místy až deset centimetrů sněhu

LIBERECKO – Husté sněžení komplikuje dopravu především na Libereckém kraji, kde napadlo místy až deset centimetrů sněhu. 

Na Paceřáku směrem do Liberce stojí uvízlé kamiony a lze očekávat další komplikace v dopravě. Buďte na svých cestách opatrní. Podle meteorologů bude na Liberecku sněžit až do odpoledne a přibýt může dalších 7 až 12 cm sněhu.

Meteorologové také ruší VÝSTRAHU před novou sněhovou pokrývkou kromě severu Čech, kde v následujících hodinách připadne dalších 2 až 6 centimetrů. Na ostatním území bude sněžit jen ojediněle, zejména na východě Česka nebo v severozápadních Čechách, kde připadne dalších 0 až 3 cm, na horách až 5 centimetrů.

Do dnešního rána za posledních 12 hodin nejintenzivněji sněžilo na severovýchodě Středočeského a západní polovině Libereckého kraje, kde napadlo i kolem 10 cm většinou mokrého a těžkého sněhu. Na ostatním území napadlo 0 až 5 cm, v nejnižších polohách padal i déšť se sněhem nebo déšť.

Autor: redakce
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz