Auto-Moto Doprava Královehradecký Krimi Městská policie Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Policisté uzavřeli vjezd do Špindlerova Mlýna! Přeplněná parkoviště hlásí i Vrchlabí

ŠPINDLERŮV MLÝN / VRCHLABÍ – Parkovací kapacity po Špindlerově Mlýně a Vrchlabí a na silnici č. 295 (Vejsplachy) jsou už zcela zaplněny, vozidla nyní mohou řidiči parkovat na obchvatu Vrchlabí směrem od okružní křižovatky ulice Valteřická na Hořejší Vrchlabí, a to při pravém okraji vozovky od okružní křižovatky.

V současné chvíli jsou již parkovací kapacity ve Špindlerově Mlýně pro osobní vozidla návštěvníků zaplněny. Policisté z tohoto důvodu omezili vjezd do centra města a další přijíždějící vozidla musejí už zaparkovat na odstavných parkovištích ve Vrchlabí.

Žádáme návštěvníky o maximální trpělivost a ohleduplnost v dopravě, respektujte proto pokyny pořadatelů světového poháru v lyžování a policistů. Odstavné parkoviště Vrchlabí – Vejsplachy určené pro parkování přijíždějících vozidel návštěvníků.

FOTOGALERIE…

V současné době je již provoz na silnici mezi Vrchlabím a Špindlerovým Mlýnem zcela plynulý, a to včetně autobusové kyvadlové dopravy. Děkujeme řidičům a návštěvníkům za to, že respektují pokyny policistů a pořadatelů…

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz