Krimi Liberecký Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Majitelé domácích mazlíčků na Liberecku zbystřete! Policie prověřuje okolnosti nálezu podezřelé „návnady“

LIBERECKO – Na sklonku uplynulého týdne se na policii obrátila žena z libereckých Vratislavic. Při venčení svého čtyřnohého mazlíčka nalezla v lokalitě U Sila dva kusy již na první pohled podezřelých buřtů. Nejen, že dva buřty ležely ledabyle pohozeny v místech, kde běžně dochází ze strany majitelů k venčení jejich čtyřnohých mazlíčků, ale uvnitř uzeniny byl zasazen dosud neznámý předmět.

V současné době se prověřováním okolností případu věnují liberečtí kriminalisté, kteří zajištěné uzeniny s neznámými kapslemi uvnitř předají znalcům ke zkoumání.

Dosud nejsou známy další případy nálezů podezřelých návnad v dané lokalitě, ani v jejím okolí. Přesto však apelujeme na majitele domácích zvířat, aby byli obezřetní při jejich venčení, a aby v případě nálezů podobných podezřelých produktů, kontaktovali policisty na místně příslušném obvodním oddělení, nebo prostřednictvím linky 158.

Nález označte, nemanipulujte s ním a vyčkejte na místě do příjezdu přivolané policejní hlídky nebo se řiďte pokyny operátora.

Dbejte o to, abyste měli svého čtyřnohého parťáka neustále pod dohledem a zamezte mu v konzumaci podezřelých věcí.

Autor: por. Bc. Vojtěch Robovský

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz