Auto-Moto Doprava HZS Krimi Olomoucký Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Na zledovatělých silnicích dnes havarovaly desítky řidičů i v Olomouckém kraji

OLOMOUCKÝ KRAJ – Z důvodu zledovatělých vozovek přijali policisté od rána více jak dvě desítky oznámení o nehodách.

Záchranáři zasahujeme také na dálnici D35 mezi Mohelnicí a Olomoucí. „Apelujeme na řidiče, aby dbali zvýšené opatrnosti,“ dodávají policisté.

Od rána zasahují hasiči Olomouckého kraje u zvýšeného počtu dopravních nehod vlivem zledovatělých vozovek. Nyní řešíme střet tří osobních vozidel na D35 u Mladče ve směru do Olomouce. Na místě jsou tři zranění lidé, poskytujeme jim první pomoc. Řešili jsme kolizi dvou aut v Kostelci na Hané.

FOTOGALERIE…

U místního hřbitova hasiči vyprostili vůz z příkopu. U Držovic ve směru na Olšany se srazilo osobní auto s malotraktorem, byl zraněn jeden člověk. Tomu hasiči poskytli první pomoc a předali jej záchranářům, z pole následně vyprostili havarovaný zemědělský stroj.

Na dálnici D35 složky Integrovaného záchranného systému ČR u Litovle řešily také nehodu jednoho osobního vozidla do svodidel. Doprava je v místech střetů na dálnici D35 svedena do jednoho rychlostního pruhu, řidiči by proto tudy měli projíždět s opatrností, probíhá zde vyšetřování a likvidace následků nehod.

Zdroj: HZS Olomouckého kraje
(LB)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “OBRAZEM: Na zledovatělých silnicích dnes havarovaly desítky řidičů i v Olomouckém kraji

Comments are closed.