Krimi Liberecký Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů Zvířata

KRIMI: Kocoura žena úmyslně vyhodila z okna v sedmém patře paneláku v Jablonci nad Nisou! Kocour jako zázrakem přežil…

JABLONEC NAD NISOU – Žena loni v listopadu úmyslně vyhodila z okna v sedmém patře panelového domu kocoura. Před několika dny si vyslechla obvinění ze spáchání trestného činu.

V uplynulých dnech vrchní inspektor ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Jablonci nad Nisou zahájil trestní stíhání 28leté ženy jako obviněné ze spáchání přečinu týrání zvířat, kterého se dopustila v listopadu loňského roku.

Tehdy v jeden den dopoledne z okna bytu v sedmém patře panelového domu v Jablonci nad Nisou, kde bydlela se svým přítelem, úmyslně vyhodila ven kocoura. Ten dopadl do přízemí na plechový přístřešek u hlavního vchodu do panelového domu, kde zůstal ležet.

Naštěstí kocour při tomto pádu ze sedmého patra neutrpěl žádné vážné zranění a byl pouze pohmožděný, kdy způsobená bolestivost po několika dnech ustoupila.

V době činu byla obviněná v bytě sama a policistům uvedla, že celou věc udělala v afektu, kdy v té době řešila více osobních problémů. Když si poté uvědomila, co provedla, bylo jí všeho líto.

Ovšem za spáchání uvedeného trestného činu hrozí obviněné nyní trest odnětí svobody až na pět let, a to vzhledem ke skutečnosti, že skutek spáchala na místě veřejnosti přístupném.

Autor: nprap. Dagmar Sochorová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI: Kocoura žena úmyslně vyhodila z okna v sedmém patře paneláku v Jablonci nad Nisou! Kocour jako zázrakem přežil…

  1. Pingback: post

Comments are closed.