Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS vražda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

POZOR: Pražští kriminalisté intenzívně hledají ozbrojeného a nebezpečného muže podezřelého z vraždy ženy v jednom z pražských hotelů!

PRAHA – Pražští kriminalisté intenzívně hledají ozbrojeného a nebezpečného muže podezřelého z trestného činu vražda. Muž je ozbrojený, proto se ho nesnažte zadržet. Pokud víte, kde je, kontaktujte linku 158.

Kriminalisté krajské ředitelství pátrají po dvaačtyřicetiletém muži, který je v tuto chvíli podezřelý ze spáchání trestného činu vražda. Muž je ozbrojený a nebezpečný proto se ho nesnažte zadržet. Pokud víte, kde se nachází, kontaktujte linku 158.

V souvislosti s násilným trestným činem, při kterém zemřela žena, pátrají krajští kriminalisté po dvaačtyřicetiletém muži, který je v tuto chvíli podezřelý z trestného činu vražda. Událost se stala včera v jednom z pražských hotelů, kdy muž následně odjel ve voze Škoda Scala modré barvy RZ: 5L79685 neznámo kam. Není vyloučeno, že se pohybuje po celém uzemí republiky, ale také mohl vycestovat do zahraničí.

Hledaný muž je ozbrojený a nebezpečný, proto se ho prosím nesnažte zadržet ani jinak kontaktovat. Pokud jste ho viděli nebo víte, kde by se mohl nacházet, kontaktujte linku 158. Děkujeme.

Kriminalisté na případu neustále pracují a prozatím nelze poskytnout jakékoli další informace.

Autor: por. Mgr. Jan Rybanský

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz