Auto-Moto Cestování Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ: Při střetu dodávky s kamionem na Vysočině na dálnici D1 ve směru na Brno zemřeli dva lidé

VYSOČINA – Z důvodu tragické dopravní nehody, která se stala na 131.km dálnice D1 ve směru na Brno, je v místě zastavený provoz. Střetla se zde dodávka a nákladní vozidlo. Při nehodě zemřely dvě osoby. Kamion skončil částečně v příkopu na boku a začal hořet!

Na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR. V místě se střetlo dodávkové vozidlo a nákladní vozidlo. Dvě osoby z havarované dodávky utrpěly těžká zranění, kterým na místě podlehly. Další dvě osoby se zranily lehce a z místa události je záchranáři transportovali do nemocnice v Jihlavě.

Dálniční policisté z Velkého Beranova zastavili provoz před 119. km. Otáčejí osobní auta, která zůstala na D1 za dopravní nehodou do protisměru a stahují je zpět na 119. km. Nákladní vozidla musí zůstat stát na dálničním tělese. Jeďte v tomto úseku opatrně.

Okolnosti tragické nehody vyšetřují policisté.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz