Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ TRAGÉDIE: Řidič nákladního auta nepřežil střet s osobním vozem u Rtyně nad Bílinou…


RTYNĚ NAD BÍLINOU – Složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů aktuálně zasahují u vážné dopravní nehody u Rtyně nad Bílinou na trase Řehlovice – Bystřany na Teplicku. Střetl se tam nákladní automobil s osobním vozem. Řidič kamionu s vozem po nárazu sjel ze silnice a v kabině podlehl těžkému zranění.

Ke střetu došlo na silnici I/63 u Rtyně nad Bílinou po patnácté hodině. I nadále na místě probíhají záchranné a vyprošťovací práce. Zásah vrtulníku na místě redakci potvrdil i mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník. „Řidič nákladního vozu i přes veškerou snahu záchranářů na místě podlehl těžkému zranění. V osobním autě naštěstí v době nárazu nikdo nebyl. Jeho řidič totiž předtím pro poruchu z vozu vystoupil,“ řekl telefonicky mluvčí ZZS Ústeckého kraje. Přivolaní hasiči na místě postavili kolem havarovaného vozu zástěnu.

Uzavírka silnice I/63 z Ústí nad Labem na Teplice, objízdná trasa přes EXIT 52 Velemín.

Okolnosti tragické nehody i nadále vyšetřují policisté. Jedná se o dopravní nehodu se smrtelným zraněním. Komunikace bude minimálně ještě 2 hodiny uzavřena. Doprava je odkláněna na objízdné trasy.

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz