Karlovarský Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po 51leté duševně nemocné ženě z Karlovarska, která odešla z místa bydliště a je nezvěstná… Neviděli jste ji někde?


KARLOVARSKÝ KRAJ – Policisté pátrají po 51leté ženě, která odešla z místa bydliště v sobotu dne 11. 3. 2023 a dosud se nevrátila. Na sobě by měla mít černou bundu a černý kožený batoh. Pokud jste jí viděli, volejte na linku 158.

Karlovarští kriminalisté pátrají po pohřešované 51leté ženě z Karlových Varů, která je přibližně 173 cm vysoké střední postavy, má hnědé vlasy a modré oči. 

Další informace k pohřešované ženě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla hledaná osoba nalezena).

Pohřešovaná žena odešla z místa trvalého bydliště dne 11. března 2023 a do současné doby se nevrátila. Naposledy měla na sobě černou bundu, jeansy a černý kožený batoh. U sebe by měla mít mobilní telefon, který je však nedostupný. Žena je duševně nemocná, přičemž užívá pravidelně léky, které však nemá u sebe. Není bezprostředně ohrožena na životě. 

Jakékoliv poznatky k pohřešované ženě volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu 

Autor: kpt. Bc. Zuzana Churaňová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Policisté pátrají po 51leté duševně nemocné ženě z Karlovarska, která odešla z místa bydliště a je nezvěstná… Neviděli jste ji někde?

Comments are closed.