Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Při střetu nákladního vozu s traktorem u Vodňan se zranil řidič kamionu…


VODŇANY – U ranního střetu nákladního auta s traktorem s přívěsem na silnici I/20 u Vodňan zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR. Z jednotek požární ochrany to byli profesionální hasiči ze stanice Vodňany.

Ti z kabiny zničeného nákladního auta vyprošťovali zraněnou osobu. Zdravotnické záchranné službě ji předávali během několika minut. Mezitím policisté silně frekventované komunikaci uzavřeli. Havarovaný traktor skončil zcela mimo vozovku, hasiči jej zkontrolovali z důvodu možného úniku provozních kapalin.

FOTOGALERIE…

Foto: HZS Jihočeského kraje

Nákladní auto zůstalo po střetu na silnici. Hasiči po vyproštění zraněného a zajištění obou vozidel provizorně zametli vozovku a zásah před 7. hodinou ukončili a vrátili se na základnu. Nehodu si převzala k šetření Policie ČR, která si před 9. hodinou dopolední vodňanskou jednotku vyžádala opětovně, a to k závěrečnému úklidu komunikace.

Zdroj: HZS Jihočeského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz