Krimi Městská policie Pátrání Plzeňský Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po ženě, která se nevrátila do Psychiatrické nemocnice v Dobřanech


PLZEŇSKÝ KRAJ – Policisté pátrají po ženě, která se včera nevrátila do Psychiatrické nemocnice v Dobřanech. Bez léčby a léků může být ohroženo její zdraví a život.

Pokud jste ji viděli nebo víte, kde se nachází, volejte 158. Kriminalisté územního odboru Plzeň – venkov pátrají po sedmatřicetileté ženě, po které dnes, 24. března 2023, vyhlásili celostátní pátrání. Pohřešovaná je pacientkou Psychiatrické nemocnice Dobřany, kde je dobrovolně hospitalizována.

Včera měla povolenou vycházku v areálu nemocnice, ale z vycházky se na oddělení nevrátila a údajně volala, že se nachází v Rakovníku. Nemocnice trvá na návratu pacientky, protože přerušením poskytování zdravotní péče a pokud žena nebude brát naordinované léky, je ohroženo její zdraví nebo život.
     

Pohřešovaná je silnější postavy, vysoká 165 centimetrů, má oválný obličej, dlouhé vlnité vlasy, které nosí stažené do culíku, a hnědé oči. Popis oblečení není znám.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz