Auto-Moto Doprava HZS Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ: U Povrlů se střetlo osobní auto s kamionem! Dva lidé nehodu nepřežili! Na místě zasahují všechny složky IZS včetně vrtulníku leteckých záchranářů…


POVRLY – Střet osobního automobilu a kamionu na silnici 62 u Povrlů na Ústecku zablokoval hlavní silniční tah z Ústí nad Labem do Děčína. Na místě tragické nehody aktuálně zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR včetně vrtulníku leteckých záchranářů. Dva lidé střet nepřežili a další jsou zranění!

K nehodě vyjeli také hasiči ze stanice Ústí nad Labem a dobrovolní hasiči z JSDHO Mojžíř a Povrly. Nehoda se stala před 16. hodinou na silnici č. 62 u Povrlů. Na místě dále zasahuje PČR a ZZS včetně vrtulníku. Silnice bude na 2-3 hodiny obousměrně uzavřena.

Podle policie dva lidé při nehodě zemřeli, další jsou v péči zdravotníků. Silnice je zcela uzavřena a dopravu odklání policisté přes Povrly na Český Bukov a přes Malšovice na Slavošov. Objízdná trasa pro řidiče nákladních aut je po silnici č 13.

Zdroj: HZS Ústeckého kraje
a Policie ČR
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz