dobrovolní hasiči HZS Krimi Liberecký Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Při požáru bytu v řadovém domě na Keilově vrchu v Liberci se jedna osoba nadýchala zplodin hoření


LIBEREC – V pondělí ve večerních hodinách hasiči vyjeli k požáru bytu v řadovém domě na Keilově vrchu v Liberci. Po příjezdu na místo události jednotky provedly zásah pomocí dvou útočných proudů do bytu a půdního prostoru, požár byl rychle lokalizován.

Jedna osoba se nadýchala zplodin hoření, byla předána do péče zdravotníků. Celý dům hasiči následně odvětrali přetlakovou ventilací i přirozeně – okny. Do jednoho z bytů se z důvodu kontroly případného šíření požáru museli hasiči dostat oknem pomocí nastavovacích žebříků a speciálního nářadí. Likvidaci požáru ohlásil velitel zásahu ve 22:20 hodin. Vyšetřovatel příčin požárů předběžně stanovil škodu na 1 500 000 Kč.

FOTOGALERIE…

K požáru byli povoláni hasiči ze stanice HZS Liberec a dobrovolní hasiči z Krásné Studánky, Stráže nad Nisou, Vratislavic nad Nisou a Liberce – Růžodolu I.

Zdroj: HZS Libereckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “OBRAZEM: Při požáru bytu v řadovém domě na Keilově vrchu v Liberci se jedna osoba nadýchala zplodin hoření

  1. Pingback: right here

Comments are closed.