Auto-Moto Doprava Finance Krimi Petr Pavel Policie Praha prezident Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Útvar pro ochranu prezidenta ČR má nového ředitele


ČESKO – Na pozici ředitele útvaru ustanoven plk. Radim Kincl. První náměstek policejního prezidenta genmjr. Tomáš Lerch uvedl do funkce nového ředitele Útvaru pro ochranu prezidenta České republiky plk. Radima Kincla. Ten se jako jediný zájemce přihlásil do nabídkového řízení.

„Pan plukovník Radim Kincl má veškeré předpoklady pro to, aby v nové pozici uspěl. Věřím, že dokáže zúročit  všechny zkušenosti, které získal ať už v pozici náměstka ředitele útvaru, který nově vede z pozice ředitele, tak také v rámci svého dřívějšího působení u Ochranné služby Policie ČR nebo na kanceláři policejního prezidenta,“ uvedl genmjr. Tomáš Lerch.

Pozice ředitele útvaru byla neobsazena od doby, kdy brig. gen. Martin Baláž požádal o převedení na jiné služební místo v rámci Policie České republiky a služební funkcionář jeho žádosti vyhověl. „Útvar, do jehož kompetence je svěřena bezpečnost prezidenta republiky, potřebuje pro bezchybné plnění svých úkolů stabilitu a jistotu. Jsem přesvědčen, že plukovník Kincl dokáže všechny své podřízené správně motivovat, já mu přeji především mnoho sil a jsem si jist, že jeho tým mu bude oporou,“ doplňuje první náměstek policejního prezidenta.


Autor: plk. Jozef Bocán

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAUJALO NÁS: Útvar pro ochranu prezidenta ČR má nového ředitele

  1. Pingback: trustbet

Comments are closed.