Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Praha Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po pohřešované devatenáctileté Beátě… Neviděli jste ji někde?


STŘEDOČESKÝ KRAJ – Policisté hledají 19letou Beátu, která je od 25.května pro svou rodinu nekontaktní. Z obavy o její život se obrátila na PČR. Dívka by se měla pohybovat s bývalým přítelem v červené Toyotě Corolla SPZ: 5S7 1165. Viděli jste ji? Ozvěte se na linku 158.

Policisté od 26. května 2023 pátrají po 19leté Beatě, kterou od včerejšího večera pohřešuje její rodina a obává se o její zdraví a život, proto se rodina obrátila na policii. Pohřešovaná by se podle zjištěných informací mohla pohybovat se svým bývalým přítelem a je možné, že se cestují vozidlem značky Toyota Corolla červené barvy, registrační značky 5S7 1165 po Praze nebo Středočeském kraji.

Pohřešovaná Beáta Blomerová je asi 164 cm vysoká, hubené postavy, má dlouhé plavé blond vlasy a modré oči. Policisté přijmou jakékoliv důležité informace o pohřešované na linku tísňového volání 158. Viděli jste ji nebo máte jakékoliv informace, kde by se pohřešovaná mohla nacházet? Ozvěte se prosím na již zmíněnou linku 158. Děkujeme za pomoc s pátráním.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz