charita Dobrovolnictví Finance Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Pomáháme Pozvánka PR Praha Reklamy Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů Zvířata

ZAUJALO NÁS: Máme neuvěřitelnou zprávu pro všechny milovníky zvířat! Purina zapojuje lidi do projektu darování krmiva pro útulky a organizace bojující o lepší život zvířat…


Máme neuvěřitelnou zprávu pro všechny milovníky zvířat! Společnost Purina @purina.czsk@proplan.czsk se nedávno rozhodla zapojit lidi do důležitého projektu darování krmiva pro útulky a organizace bojující o lepší život zvířat. Od 10. května do 23. května probíhala akce nazvaná „Darujte s námi krmivo zvířatům v nouzi“ ve spolupráci s obchodním řetězcem Globus, která měla za cíl získat ještě více potravy pro opuštěná zvířata v útulcích a dočasných domovech.

Přímo na webu společnosti Purina byli lidé informováni o této skvělé příležitosti pomoci. Zákazníci měli možnost sami podpořit zvířata zakoupením 2 balení krmiv v obchodním řetězci Globus a podpořit tak útulky další 1 porcí, kterou Purina odešle navíc své dosavadní pomoci útulkům a organizacím, která jen za poslední rok činila v celorepublikovém měřítku více jak 40tun.

Jedním z hlavních cílů této akce bylo upozornit na problematiku opuštěných zvířat a jejich potřebu správné výživy. Proto na webu Purina nejen informovali o samotné akci, ale také aktivně odkazovali na stránky organizace Slza zvířat. Slza zvířat je známá nezisková organizace, která podporuje útulky, organizace a jednotlivce, kteří se prokazatelně starají o opuštěná zvířata po celé zemi.

Důležité je zmínit, že i když byl odkaz směřován na web Slza zvířat, veškeré dary, které byly v rámci této akce vybrány, byly distribuovány do různých útulků po celé zemi. Cílem bylo pomoci co největšímu počtu zvířat a podpořit úsilí těch, kteří se o ně starají.

Společnost Purina je hrdá na svou spolupráci s organizacemi zabývajícími se ochranou zvířat a věří, že tato akce přispěla k lepšímu životu mnoha zvířat. Díky štědrým příspěvkům lidí mohou útulky poskytovat správnou výživu a péči těmto opuštěným tvorům.

Darování krmiva je jedním z mnoha způsobů, jak pomoci zvířatům v nouzi. Každý příspěvek, ať už je malý nebo velký, může udělat obrovský rozdíl v životech těchto zranitelných tvorů.

Autor: Ladislav Zimmermann
Nadační fond Slza zvířat

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz