Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Středočeský Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Moderátor Vlasta Vébr potěší americký rozhlasový „ éter “

MOST/CHICAGO – Rozhlasový a televizní moderátor Vlasta Vébr není žádným moderátorským nováčkem. Za svoji více než 20 let trvající kariéru moderoval snad na všech místech naší republiky, jeho hlas slyšeli diváci v Bělorusku, Rusku, Německu a začátkem února bude hostem na Radiu Krajan v americkém Chicagu. Konkrétně to bude ve středu 7.února od 20:00 hodin místního času.

Ve studiu Vlastu Vébra přivítá moderátorská dvojice Ian a Henry Destiny v jejich rozhlasovém pořadu Osudová pohoda.

„Bude to pohodová dvouhodinovka, budeme si povídat o hudbě, divadle, cestování, určitě budeme i soutěžit a moderátorům vezu spoustu cédéček našich českých hvězd,“ prozradil Vlasta Vébr.

„V Česku by jste taky mohli poslouchat, ale díky časovému posunu budou asi všichni už spát, začátek je místního času v 20:00 hodin, což znamená, že v Čechách bude 03:00 hodin,“ dodal moderátor Vlasta Vébr, který je nejen moderátorem, ale i hercem v Divadle veTři.

Než Vlasta Vébr dorazí do Chicaga, čeká ho dvoudenní návštěva New Yorku a Washingtonu.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz