Kultura Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Hasiči z Dobroměřic uspořádali svůj ples a pro obrovský zájem ho zopakují ještě v dubnu

DOBROMĚŘICE –  Dobrovolní hasiči z Dobroměřic na Lounsku mají prví část svého hasičského plesu za sebou. Pro obrovský úspěch z minulých let se totiž hasiči z Dobroměřic rozhodli letos uspořádat hned DVA plesy. Ten první se uskutečnil uplynulou sobotu, ten druhý je naplánován na 14. dubna.

Organizátiři tak neponechali nic náhodě a ten, kdo se nedosatl na únorový ples, může přijít v dubnu. O nic tak nepřijde. Program bude totiž úplně stejný. Slibují organozátoři hasičského bálu.

„Rád bych poděkoval všem co se únorového plesu zúčastnili nebo nás jakkoliv podpořili. Spokojenost návštěvníků je naší největší odměnou za několika měsícni přípravy. Poděkování patří kapele Reflex která s námi drží basu již několik let. Vsem kolegům z řad našeho SDH, sponzorům, obci Dobroměřice, vedoucím mladých hasičů za nácvik vystoupení děti,“ říká za organizační tým Jiří Sailer z SDH Dobroměřice.

Bohatou fotogalerii z plesu hasičů v Dobroměřicích si můžete prohlédnout ZDE. Lístky na dubnový ples jdou rovněž na dračku, tak neváhejte!

 

Redakce agentury JV PRESS je mediálním partnerem obou plesů. Z únorového přineseme videoreportáž přímo z místa děje, tedy z Kulturního domu v Dobroměřicích.

Druhý ples SDH Dobroměřice se uskuteční 14. dubna opět od 20.00 hodin. Vstupné je 200 korun a předprodej vstupenek je možný u Jiřího Sailera. Bližší info na mobilu: 606 244 635.

Autor: Honza Vraný

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz