Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

V areálu ústecké Masarykovy nemocnice začne oprava komunikací, vyžádá si omezení

ÚSTÍ NAD LABEM – Krajská zdravotní, a. s. – Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., upozorňuje pacienty a návštěvníky na plánovanou opravu komunikací v areálu na Severní Terase. Práce začnou v pondělí 26. března 2018, rekonstrukce bude probíhat v několika etapách.

V první etapě dojde k rekonstrukci komunikace od pavilonu „I“ (infekční oddělení) k pavilonu „T“ (plicní oddělení), jde o komunikaci k hlavnímu vchodu do pavilonu „T“. V průběhu prací bude tato komunikace kompletně uzavřena. Druhá a třetí etapa bude zahrnovat rekonstrukci části komunikace před pavilonem „I“. Posledním rozsáhlejším omezením bude následně rekonstrukce hlavního vjezdu do nemocnice. Ostatní bodové opravy komunikací si již taková zásadní omezení provozu nevyžádají.

V průběhu realizace všech etap bude nutná tolerance ze strany pacientů, návštěv a zaměstnanců, a to nejen řidičů, ale i chodců. Žádáme zejména řidiče, aby dbali omezení průjezdnosti a parkování a svými vozidly nebránili průběhu prací.

O postupu prací, termínech jednotlivých etap a případných dalších omezeních souvisejících s opravou budeme předem informovat.

Zdroj: Krajská zdravotní

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz