Kultura Praha Turistika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: Pražský casting soutěže Gayman již tuto sobotu v Piano Baru

PRAHA – Národní soutěž GAYMAN, která se před 8 lety obnovila, bude mít již tuto sobotu casting v Praze. Piano Bar na Milešovské ulici se místem castingu stává již po čtvrté. Začátek je v 11 hodin a bude probíhat až do hodiny 14, kdy se případní finalisté dozví zda uspěli či nikoliv.

Letos soutěž ohlásila mnoho změn. Finále se po 7 letech nebude konat v Praze, ale vrací se po dlouhých 19 letech do Ostravy. Ruší se disciplína „Otázka poroty“ a ve finále budou 4 super porotci, kteří budou také komentovat disciplíny finalistů.
Národní soutěž drží licence na všechny mezinárodní soutěže tohoto typu a je zároveň jedna z nejstarších ve světě. Ty můžeš být letos u toho a prožít sousty nových zážitků, poznat nové kamarády, nasbírat zkušenosti a také si odnést spousty cen, mezi kterými jsou třeba poukazy na estetické zákroky v celkové hodnotě 40 tisíc korun, elektronika, balíčky značkové kávy, korunka od Šenýr Bijoux, značková francouzská kosmetika a mnoho dalšího.

Mezi ceny patří také reprezentace na mezinárodních soutěžích. Úřadující GAYMAN 2017, Lukáš Grečko, odlétá v květnu do Jihoafrické republiky na Mr. Gay World a v srpnu odjíždí do Polska, kde se letos uskuteční Mr. Gay Europe.

Do soutěže GAYMAN Česko Slovenska 2018 se může přihlásit každý občan ČR nebo SR od 18-45 let. Pokud nemá státní občanství ČR nebo SR je nutností, aby (prokazatelně) v ČR či v SR minimálně 5 let žil a pracoval, či měl povolení k trvalému pobytu (zde se lhůta neurčuje).

Do 17. ročníku se nemohou přihlásit finalisté 16. ročníku, či předchozí vítězové na prvních třech místech.

18 let musí mít přihlášený nejpozději v den konání finále!

Přihlásit se můžeš zde: http://www.igaymancs.eu/Prihlaska-2018.html

 

Agentura JV PRESS je letošním mediálním partnerem soutěže a připravuje z akce sérii reportáží.

Autor: Vlasta Vébr

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz