Jihomoravský Krimi Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté pátrají po pohřešované třináctileté školačce ze Znojma

ZNOJMO – Policisté intenzívně pátrají po třináctileté dívce, která byla naposledy viděna svými příbuznými v pátek 1. června v místě trvalého bydliště ve Znojmě, odkud ráno odešla. Ve stejný den se zřejmě ve večerních hodinách nacházela v obci Častohostice na Třebíčsku.

Na sobě měla naposledy oblečené černobílé šaty nad kolena s bílým vrchním dílem, růžové tenisky Nike a u sebe měla růžovošedý batoh. Na základě dosavadního šetření policisté zjistili, že by se pohřešovaná dívka mohla nacházet ve společnosti patnáctiletého chlapce, po kterém je rovněž vyhlášeno celostátní pátrání a také k němu policisté uvítají informace k jeho současnému pobytu nebo pohybu. (informace k chlapci jsou zveřejněny na odkaze: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=10230119180613 )

Jako možný pohyb pohřešované dívky by mohla být trasa mezi obcí Častohostice na Třebíčsku a Znojmem. Dále policisté zjistili poznatky, že se mohla pohybovat v obci Pavlice, kde rovněž po dívce policisté pátrali. Další obcí, kde má dívka příbuzné a mohla by sem mířit, jsou Moravské Budějovice.

Odkaz k pohřešované školačce ze Znojma naleznete ZDE (pokud nebude tento odkaz policejní databáze již aktivní, bylo pátrání po pohřešované ženě ukončeno).

Zdroj: Policie ČR

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté pátrají po pohřešované třináctileté školačce ze Znojma

  1. Pingback: web link

Napsat komentář