Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

KRIMI: Policisté prověřují okolnosti konfliktu v Šanovském parku v Teplicích! Dva lidé už byli obviněni

TEPLICE – V šanovském parku v Teplicích došlo k verbálnímu střetu několika osob, zřejmě z důvodu rozdílné etnické příslušnosti a náboženského vyznání. Informuje o tom mluvčí teplické policie Dan Vítek.

Celý incident eskaloval poté, co na místo přijel manžel cizinky, která se cítila být napadena, a chtěl si okolnosti celého problému vyjasnit s mužem, který měl jeho manželce vyhrožovat. Konflikt vyvrcholil ve chvíli, kdy měl čtyřicetiletý muž, který ženu předtím verbálně napadl, vytáhnout svou plynovou pistoli, kterou prý natáhl a mířil s ní na manžela poškozené. Přitom mu měl vyhrožovat zabitím kvůli jeho náboženskému vyznání.

Další podezřelou je 44letá žena, která měla poškozeného taktéž verbálně napadnout a mluvit o zabití v souvislosti s jeho nekřesťanským náboženským vyznáním. Policisté bezprostředně po incidentu podezřelého muže a ženu zadrželi, následně byli obviněni z přečinu násilí proti skupině obyvatel a jednotlivci. Oba jsou vyšetřováni na svobodě, bližší okolnosti celého případu prověřují tepličtí kriminalisté.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář