Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Profesionální hasiči z Ústí nad Labem zvou na Slavnostní otevření nové haly stanice ve Všebořicích, která vyšla na 14 milionů korun

ÚSTÍ NAD LABEM – V úterý 14. srpna 2018 v 16:00 bude slavnostně otevřena nová hala stanice Hasičského záchranného sboru v Ústí nad Labem – Všebořicích.

Slavnostnímu otevření bude přítomen hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček, náměstek generálního ředitele HZS ČR pro ekonomiku brig. gen. Slavomír Bell a vedení Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje.

Stavba byla zahájena 1. 8. 2017, stála bezmála 14 milionů korun. Celkem pět milionů korun přispěl na vybudování i Ústecký kraj, který dlouhodobě podporuje rozvoj Integrovaného záchranného systému v kraji.

Hala bude sloužit pro uskladnění požární techniky. Umístěn tam bude tankovací kontejner, nákladní kontejner, kontejner nouzového přežití, hadicový přívěs, nákladní přívěs pro odvoz havarovaných vozidel, dopravní automobil, užitkový automobil k dopravě materiálu, vysokozdvižný vozík a osobní automobily určené pro plnění služebních úkolů.

Zdroj: HZS Ústeckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář