Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Kriminalisté hledají svědky konfliktu, po kterém byl na ústeckém autobusovém nádraží nalezen muž bez známek života

ÚSTÍ NAD LABEM – Kriminalisté vyšetřují  úmrtí muže, který byl v centru Ústí nad Labem na místě veřejnosti přístupném nalezen bez známek života. Oznámení policisté přijali před půlnocí dne 16. září 2018. Předběžné výsledky z místa nálezu a ohledání těla nenasvědčovaly o cizím zavinění na smrti zemřelého.

Dnes proběhla soudní pitva, jejíž předběžné výsledky prozatím nestanovily přesnou příčinu úmrtí muže. Ke konečnému vyjádření soudního lékaře je potřeba dalších zkoumání z oboru toxikologie a histologie.

V průběhu počátečního šetření kriminalisté zjistili poznatek, který by mohl směřovat ke spáchání možného trestného činu v souvislosti se zemřelým mužem (známým pod přezdívkou Rambo). Z tohoto důvodu se policisté obracejí na občany se žádostí o pomoc.

Pohyb muže známého pod přezdívkou Rambo byl zaznamenán v cca 17:00 hodin, kdy přecházel ulici Revoluční ve směru od Lidického náměstí k bývalému autobusovému nádraží. Tam se měl pohybovat spolu s dalšími osobami – dle svědků se mělo jednat o bezdomovce. Mezi osobami údajně došlo k hádce a fyzickému napadení.

Kriminalisté žádají občany, kteří se pohybovali v neděli 16. září 2018 v době mezi 17:00 – 23:00 hodin poblíž bývalého autobusového nádraží v Ústí nad Labem a viděli tam muže s přezdívkou Rambo, aby jim poskytli svědectví. Důležití jsou zejména svědci, kteří zaznamenali nějaký konflikt mezi osobami. Informace přijmeme na lince 158 případně na jakékoliv policejní služebně. Děkujeme.

Autor: por. Alena Bartošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář