Krimi Liberecký Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Po zloději na Jablonecku pátral i vrtulník

JABLONECKO – Dnes v brzkých ranních hodinách vnikl neznámý zloděj do rekreační chalupy v obci Smržovka. Byl však vyrušen majitelkou objektu.

Dnes v brzkých ranních hodinách jsme měli oznámeno na tísňovou linku 158 vloupání do rekreační chaty v chatové oblasti v obci Smržovka na Jablonecku. Pachatel se do rekreačního objektu dostal po násilném překonání okna, avšak byl vyrušen majitelkou objektu. Z chaty nestihl nic odcizit a dal se na útěk.

Policisté okamžitě začali propátrávat okolí chatové oblasti. Do pátrací akce bylo zapojeno na dvě desítky policistů včetně dvou policejních psovodů se služebními psy. Na místo byl povolán dokonce i vrtulník s termokamerou, který propátrával nejen samotnou chatovou oblast, ale i okolní lesní porost.

Podle prvotně zjištěných informací, které však zatím nemáme dosud potvrzeny, by se mohlo zřejmě jednat o hledaného uprchlého 39 letého vězně, po kterém jsme 25. října 2018 vyhlásili pátrání.

Pachatele se bohužel ani pomocí vrtulníku zatím nepodařilo vypátrat a zadržet. Policisté se i nadále případu intenzivně věnují a po pachateli dále pátrají.

V tuto chvíli se obracíme s žádostí o spolupráci i na veřejnost. Pokud si někdo z občanů, zejména v oblasti, kde ke vloupání došlo,  všimli něčeho podezřelého, pohybu neznámého muže, ať prosím kontaktují policisty prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

Autor : por. Bc. Vladimíra Šrýtrová

 

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

One Reply to “Po zloději na Jablonecku pátral i vrtulník

  1. Pingback: Douceur Beauty

Napsat komentář