Kultura Školní okénko Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEOOHLÉDNUTÍ: Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání v Mostě má svou lípu na počest jubilejního výročí založení republiky

MOST – Důstojně oslavilo vedení i studenti Soukromé střední školy pro marketing a ekonomiku podnikání v Mostě oslavy 100 let republiky, a to slavnostním zasazením lípy v areálu školy. 

Tu studentům věnoval Zora Ščepka z farmy u Švestkové dráhy. U školy tak vedení i studenti v rámci oslav společnými silami slavnostně zasadili pamětní lípu.

Lípa je národní strom a právě pro ni se vedení školy rozhodlo, jak oslavit jubilejní sté výročí založení samostatné Československé republiky. Tímto aktem tak studenti společně s učiteli vytvořili „živý“ památník, který tak bude po dlouhé generace připomínat naše národní dějiny.

Tento rok je zároveň významný i pro mosteckou Soukromou střední školu pro marketing a ekonomiku podnikání, která již čtvrt století vychovává a vzdělává mladé lidi. Fotogalerii ze slavnostního sázení lípy naleznete ZDE.

Bližší informace o aktivitách školy naleznete ZDE.

Zdroj: Mgr. Kateřina Fischerová

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEOOHLÉDNUTÍ: Soukromá střední škola pro marketing a ekonomiku podnikání v Mostě má svou lípu na počest jubilejního výročí založení republiky

  1. Pingback: noxe

Napsat komentář