Cestování Doprava Krimi Liberecký Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Při srážce s vlakem na Liberecku zemřel 31 letý cizinec

LIBEREC – Odpoledne uzavřela provoz na železnici mezi Libercem a Turnovem tragická dopravní nehoda. Střet s vlakem nepřežil cizinec v osobním voze. 

Tragická dopravní nehoda zastavila v pondělí krátce před třetí hodinou odpoledne provoz na železniční trati mezi Libercem a Turnovem. Poblíž obce Čtveřín vjel na závorami nechráněný, ale světelnou signalizací osazený železniční přejezd, řidič v osobním vozidle Opel, a to právě před přijíždějící osobní vlak. Za volantem osobního vozu seděl 31letý cizinec, který zůstal v autě zaklíněný. Podle mluvčího Zdravotnické záchranné služby Libereckého kraje Michaela Georgieva se profesionální záchranáři snažili muže v autě resuscitovat několik desítek minut, bohužel však neúspěšně,muž zranění podlehl.

Podle zatím prvotních informací mělo být světelné i zvukové signalizační zařízení, upozorňující na příjezd vlaku, funkční. Zda tomu tak ale skutečně bylo budou policisté zjišťovat. Šetřením veškerých okolností tragické dopravní nehody se budou zabývat policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Liberec, kteří si událost na místě převzali. Na místě nehody zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému.

Autor : mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

ilustrační foto

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

One Reply to “Při srážce s vlakem na Liberecku zemřel 31 letý cizinec

Napsat komentář