Krimi Praha Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

POKUS O VRAŽDU: Hádku a následnou potyčku řešil s nožem v ruce. Teď mu za to hrozí až osmnáct let

PRAHA – Během uplynulých svátků řešili krajští kriminalisté hned dva případy, které jsou nyní kvalifikovány jako zvlášť závažný zločin vražda, oba naštěstí ve stádiu pokusu.

O jednom z těchto případů jsme již informovali v průběhu včerejška a dneška, kdy veškeré informace najdete pod tímto odkazem https://www.policie.cz/clanek/po-napadeni-skoncila-v-nemocnici.aspx

Druhý případ se odehrál pětadvacátého prosince v ulici Zacharská v Praze 9, kde se dostali „do křížku“ dva muži ve věku jednatřicet a čtyřiapadesát let.

Mezi muži došlo nejprve k verbální rozepři, která ale přerostla v oboustranný fyzický konflikt. Potyčku nakonec ukončil starší z mužů poměrně nesmlouvavě tak, že bodl svému sokovi nůž s téměř dvaceti centimetrovou čepelí do břicha.

Jednatřicetiletý muž skončil v péči záchranářů, kteří ho promptně převezli do nemocnice. Čepel nože totiž pouze o několik málo milimetrů minula životně důležité orgány. Pokud by byly tyto orgány zasaženy, nastala by, dle tvrzení lékařů, u zraněného smrt během několika málo minut.

Na základě všech těchto skutečností je nyní čtyřiapadesátiletý muž stíhán pro zvlášť závažný zločin vraždy ve stádiu pokusu.

Autor: por. Mgr. Tomáš Hulan

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář