Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Za bestiální vraždu v Bitozevsi na Lounsku vyfasovali mladíci výjimečné tresty 22 a 23 let vězení

ÚSTECKÝ KRAJ – Výjimečné tresty za brutální surovou vraždu mladíka padly dnes u Krajského soudu v Ústí nad Labem. Do věznice se zvýšenou ostrahou, a to na 22 a 23 let poslal soudce dva mladé vrahy Tomáš Pavlise z Mostu a Adama Kužela ze Žatce. Oba musí navíc pozůstalým společně nahradit i nemajetkovou újmu v celkové výši dva miliony korun. Dnešní rozsudek je nepravomocný, státní zástupce i oba odsouzení si totiž ponechali lhůtu na případné odvolání.

K brutální vraždě došlo  20. ledna loňského roku v Bitozevsi na Lounsku, kdy 19letý Tomáš Pavlis a o rok mladší Adam Kužel pod falešnou záminkou koupě poloosy na automobil vylákali společně svého kamaráda Honzu na opuštěné místo. Napadli ho a kopali a také mlátili baseballovou pálkou. Následně ho svázaného odvezli na polní cestu, kde následně v brutálním útoku ještě pokračovali. Svou oběť poté sekali mačetou a těžce zraněnému poté téměř amputovali hlavu mačetou. Mrtvého mladíka ukryli v lesním porostu a zaházeli listím.

Mrtvolu o několik dní později našel náhodný chodec. Kriminalistům se nakonec podařilo vypátrat dvojici vrahů. Ta se k hrůznému činu doznala jen částečně. Oba nebezpeční muži přitom svalují vinu jeden na druhého.

Autor: redakce

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

3 Replies to “Za bestiální vraždu v Bitozevsi na Lounsku vyfasovali mladíci výjimečné tresty 22 a 23 let vězení

  1. Pingback: sahabat qq

Napsat komentář