Auto-Moto Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Složky IZS Středočeský Ústecký Vysočina YouTube Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

Internetový hon na „falešného policistu“ skončil! Policie oficiálně potvrdila, že jde o jejich kolegu…

ČESKO – Vlastním šetřením policisté zjistili totožnost řidiče soukromého vozidla, který za využití modrých majáků za zadním sklem zastavil na Mělnicku jiného řidiče a video z této „akce“ koluje po sociálních sítích. Jelikož jde o policistu zařazeného ve struktuře Ředitelství služby cizinecké policie, který se jednání dopustil ve svém volnu, služební funkcionář s ním okamžitě zahájil kázeňské řízení.

V tuto chvíli nelze předjímat, jakým směrem se věc bude dále ubírat. Důležité pro další postup bude i podání vysvětlení řidiče, který záznam jednání policisty pořídil. Na základě vyhodnocení všech skutečností se služební funkcionář rozhodne o dalším postupu.

S ohledem na některé informace v diskusích na sociálních sítích, přivítáme také případná svědectví dalších řidičů, kteří se s obdobným chováním mohli v minulosti setkat. Informace lze podat na telefonním čísle 974 836 051.

Autor: plk. Mgr. Jozef Bocán

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Internetový hon na „falešného policistu“ skončil! Policie oficiálně potvrdila, že jde o jejich kolegu…

Napsat komentář