Doprava Krimi Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

Ke dvěma nočním nehodám najednou vyjeli hasiči z Uherskohradišťska

UHERSKOHRADIŠŤSKO – Včera ve 22:28 hodin byl vyhlášen požární poplach jednotkám profesionálních hasičů ze stanic Uherský Brod a Uherské Hradiště. Vyjížděli k dopravní nehodě osobního a nákladního vozu do obce Bánov, kde byla podle oznamovatele na místě jedna zaklíněná osoba. 

Po výjezdu ze stanic byla na operační středisko ohlášena další dopravní nehoda osobního a nákladního vozu, tentokrát přímo na křižovatce v Uherském Brodě.

K nehodě v Uherském Brodě se tedy dostavila jednotka z místní stanice. Po provedení prvotního průzkumu bylo potvrzeno, že se jedná o havárii osobního a nákladního vozu. Jedna zraněná osoba byla již v péči posádky zdravotnické záchranné služby a další osoby zraněny nebyly. Jednotka tedy pokračovala do obce Bánov, kde bylo hlášeno nutné vyproštění osoby. K události do Uherského Brodu byla následně přesměrována jednotka ze stanice Uherské Hradiště.

Po příjezdu jednotky z Uherského Brodu do obce Bánov bylo velitelem upřesněno, že zde došlo také ke střetu osobního a nákladního vozu, ale jedna zraněná osoba již byla v péči záchranářů a její vyproštění nebylo nutné.

Hasiči z obou stanic zajistili místa nehod a provedli protipožární zabezpečení vozů. Následně bylo vyčkáno zadokumentování nehod policií a silnice byly uklizeny od střepů a úlomků. Krátce před půl jednou ráno byly obě jednotky zpět na svých základnách.

Zdroj : HZS Zlínského kraje

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

One Reply to “Ke dvěma nočním nehodám najednou vyjeli hasiči z Uherskohradišťska

  1. Pingback: blog

Napsat komentář