Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Mladíka, který po hádce vyhodil z okna domu v Děčíně muže, kriminalisté obvinili z vraždy

DĚČÍN – Krajští kriminalisté vyšetřují zvlášť závažný násilný zločin, ke kterému došlo v Děčíně. V pátek, krátce po půl šesté ráno, přijali policisté na lince 158 oznámení o pádu muže z bytu několikapatrového domu. Po příjezdu policejní hlídky a záchranářů na místo již poškozený bohužel nejevil známky života. Prvotním zjištěním bylo téměř zřejmé, že na tragédii má podíl jiná osoba. Několik minut na to policisté zadrželi podezřelého. Podle zjištění kriminalistů pádu muže předcházela konfliktní situace v bytě.

Policisté na tragické události usilovně pracují – zajišťují důkazní materiál, vyslýchají osoby a pokračují v dalších potřebných úkonech trestního řízení.

Předběžné výsledky soudní pitvy potvrdily prvotní podezření, že poškozený muž zemřel na následky zranění způsobenými pádem.

Krajský policejní vyšetřovatel obvinil ze spáchání provinění vraždy mladistvou osobu (pozn. mladistvým je osoba ve věku 15 – 18 let).  Zároveň podává státnímu zástupci podnět k návrhu na mladíkovo vzetí do vazby. Motiv a další okolnosti činu jsou předmětem dalšího vyšetřování.

Autor: por. Alena Bartošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář