Kultura Olomoucký Pomáháme Tipy na výlet Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Rocková Benefice podpoří těžce nemocné dospělé i děti

RAPOTÍN –  V roce 2020 propukne dvoudenní festival na podporu nemocných dětí. JV Press jako mediální partner akce vás tímto článkem zve na tuto akci a zároveň vyzývá potencionální sponzory, partnery a dárce – spojme se pro dobrou věc.

  Nápad vznikl na popud členů spolku ROT KART banda. Zhruba 800 členná parta z celé republiky sdružuje příznivce české s slovenské muziky. V průběhu roku realizují spousty společných aktivit, informují se odění na hudební scéně a mimo jiné i v posledních čtyřech letech uspořádali i několik finančních sbírek. Přidat se ke skupině, které není lhostejná potřebnost ostatních, není žádný problém:       https://www.facebook.com/groups/2187317164851452/

 Akce samotná se bude konat ve dnech 29.-30.5. 2020  v Holiday resort Losinka v Rapotíně u Velkých Losin. Program dvoudenního festivalu je bohatý – Rain, Eufory, Sebastien, Porta Inferi – to je jen malá část vystupujících. Čeká na vás jedenáct kapel, soutěže, dražba… Výtěžek půjde na podporu darování krevní plazmy v nemocnici v Šumperku a na Hemato-onkologické oddělení dětské kliniky FN Olomouc.

   Podpořit akci můžete i vy – můžete se stát sponzorem, zakoupit vstupenky, darovat plazmu… Možností je spousta. Nejste se jisti jak přispět? V ROT KART bandě vám poradí 🙂 Už jen sdílením mezi veřejnost uděláte první krok k pomoci druhým.

Autor : Lucie Svobodová

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

Napsat komentář