Jihomoravský Kultura Sport Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

SPORTOVNÍ POZVÁNKA: Most přivítá v neděli v Superlize Blanensko

MOST – V neděli dvacátého října od 14:00 hodin se Most postaví v dalším zápase celostátní Superligy malého fotbalu na svém domácím hřišti 11. ZŠ výběru Blanenska. Nastoupí tedy proti loňskému stříbrnému týmu, se kterým má za historii soutěže zápis tří výher a pěti porážek. Bude tedy bojovat o vylepšení dlouhodobé bilance s Jihomoravany.

Jejich hra a zejména ofenziva se opírá o několik hráčů v čele s Ondřejem Paděrou, nejlepším střelcem v historii české malofotbalové reprezentace. O tom, jak kvalitním útokem tento tým disponuje, vypovídá fakt, že se Blanensko stalo v posledních třech ročnících Superligy nejlépe střílejícím mužstvem. V neděli tedy půjde především o to, zastavit tuto ofenzivní „mašinu“.

Domácí jsou si tohoto dobře vědomi a do utkání budou vysílat kvalitní vyváženou sestavu opírající se o v superligových bojích opakovaně ověřená jména.

„Blanensko je jedním z našich oblíbenějších soupeřů. Je sice pravda, že s ním máme zápornou bilanci, ale zápasy s ním jsou vždy velmi fotbalové a divácky líbivé. Jejich taktika, dát více gólů než obdržím, je podobná té naší a vždy tak na sebe narazí dvě mužstva, která chtějí stále hrát dopředu a střílet góly. Oproti některým jiným soupeřům ze Superligy, kteří se upínají spíše k precizní defenzivě, jsou utkání s Blanenskem více otevřená až živelná“ zahájil své předzápasové vyjádření mostecký trenér Vojtěch Benda.

„Jsem rád, že nominace, která se nám rýsuje na neděli, má svou kvalitu a sílu. Na zápas se moc těším, protože s blanenskými máme dobré vztahy i po lidské rovině. Každopádně bych toto utkání doporučil mosteckým fanouškům, protože v neděli by měl být na našem hřišti k vidění mimořádně kvalitní malý fotbal“ zakončil Benda.

Více informací na www.fotbal-most.cz.

Autor: Aleš Janeček

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář