Finance Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: Policisté z obvodního oddělení Krásné Březno na Ústecku bojovali se štěnicemi, které jim zamořily služebnu! Nastoupit museli deratizátoři

ÚSTÍ NAD LABEM – Policisté obvodního oddělení městské části Krásné Březno v Ústí nad Labem nebojovali v těchto dnech jen s padouchy, lotry a zloději, ale i se štěnicemi! Deratizace od štěnic se vedle celého policejního objektu nevyhnula ani policejním uniformám a výbavě služebny…

Podle policistů bylo na služebně objeveno několik štěnic, rozhodně se prý ale nejednalo o žádné velké zamoření. Z preventivních důvodů pak specializovaná firem musela celou policejní budovu v Krásném Březně odborně deratizovat a policisté přišli i o několik „napadených“ uniforem. Informace jako první přinesl deník Blesk.

Na výkonu služby ani chodu policejního oddělení se zásah deratizátorů nedotkl. Jak se štěnice na policejní služebnu dostaly není zřejmé.

Vedle policistů se se štěnicemi ale potýkali na Ústecku i záchranáři, kteří evidovali hned několik případů „zamoření“ sanitních vozů od štěnic a deratizovat museli dokonce i jednu celou výjezdovou jednotku. „Výjezdové sanitky nám zamořili někteří pacienti především ze sociálně vyloučených lokalit a z ubytoven, řekl k incidentu mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník.

Autor: redakce

 

 

 

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář