Krimi Praha Složky IZS YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO: Kriminalisté hledají svědky, kteří byli přítomni napadení mezi dvěma muži v metru! Jeden z nich po konfliktu utrpěl bodná zranění

PRAHA – Kriminalisté třetího policejního obvodu vyšetřují případ fyzického napadení mezi dvěma muži, které se stalo 3. října krátce po půl osmé večer ve stanici metra Rajská zahrada. Jeden z mužů po napadení utrpěl bodná zranění. Detektivové šetřením zjistili, že se muži napadali již ve stanici metra Můstek a následně v šarvátce pokračovali i během cesty v metru až do stanice Rajská zahrada.

Oba agresoři jsou v současné chvíli obviněni z trestného činu výtržnictví, za což jim v případě odsouzení hrozí až dva roky za mřížemi. Jeden z obviněných je současně podezřelý z trestného činu ublížení na zdraví. V případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody v délce až tři roky.

Na přiloženém videozáznamu, jsou vidět svědci, kteří s největší pravděpodobností napadení viděli. Kriminalisté v této souvislosti proto žádají očité svědky, aby se obrátili na linku 158 a pomohli tak s vyřešením případu.

Autor: pprap. Mgr. Violeta Siřišťová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO: Kriminalisté hledají svědky, kteří byli přítomni napadení mezi dvěma muži v metru! Jeden z nich po konfliktu utrpěl bodná zranění

Napsat komentář