Finance Pomáháme PR Školní okénko Sport Tipy na výlet Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAPIŠTE SI DO DIÁŘE: 7.ročník charitativního turnaje Lokomotif Cup 2019 se uskuteční v sobotu 21. prosince a opět pomůže nemocným dětem

ÚSTÍ NAD LABEM – Sedmý ročník oblíbeného charitativního turnaje Lokomotif Cup 2019, na kterém nejde ani tak o výsledky, ale hlavně se v předvánočním čase sejít, poklábosit, vypít pár škopků (rozuměj sudů) a podpořit dobrou věc se uskuteční příští sobotu 21. prosinec 2019 od 8.00 hodin v tělocvičně Speciální základní školy, Mateřská školy a Praktické školy v ulici Pod Parkem v Ústí nad Labem.

Veškerý výtěžek z turnaje (včetně startovného družstev, tomboly a občerstvení) putuje na konto Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením (SPMP), na pomoc dětem s handicapem.

Celá akce je součástí charitativního projektu GÓLY PRO DĚTI. Charitativní turnaj i letos pořádá Futsalový oddíl FC Lokomotif Ústí nad Labem.

„Přátelé, máme na vás prosbu. Na letošním 7.ročníku charitativního turnaje Lokomotif Cup opět proběhne tzv. Plyšákománie. Podívejte se prosíme doma, jestli se vám nebo vašim dětem doma neválí plyšáci, které už nepotřebujete. Případně dejte vědět a já si pro ně klidně zajedu. A nebo je můžete donést přímo na turnaj. Děkuji,“ říká organizátor turnaje Pavel Přibyl.

7. ročník charitativního turnaje, na kterém opravdu nejde o výsledky, ale o to pobavit se, vidět se před Vánocemi a pomoci dobré věci. Veškerý výtěžek z turnaje i letos putuje na konto Společnosti pro podporu lidí s mentálním postižením.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář