Auto-Moto Cestování Doprava HZS Krimi Pomáháme Složky IZS Středočeský Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Dnes dopoledne měla jednotka HZS Benešov skutečně napilno. Během necelé hodiny vyjeli hasiči ke čtyřem událostem

BENEŠOVSKO –  Z toho ke třem nehodám, které měly společného jmenovatele – namrzlou vozovku. Jezděte proto opatrně.

První z nich byla dopravní nehoda osobního automobilu, který sjel do příkopu. Zraněnou osobu ošetřila zdravotnická záchranná služba a ponechala na místě. Vozovka byla v tomto úseku silně namrzlá, proto bylo na místo povoláno Středisko správy a údržby silnic, aby vozovku posypalo.

Za necelou čtvrthodinu vyjela kromě jednotky HZS Benešov i JSDH Bystřice k požáru sazí v komíně do Bystřice. Hasiči komín pročistili a nařídili majiteli revizi komínu, protože došlo k jeho prasknutí.

Další hlášenou událostí se stala dopravní nehoda osobního automobilu za Voticemi. Na místo byla kromě benešovské jednotky vyslána i JSDH Votice. Osobní automobil skončil na boku v příkopu. Hasiči použili stabilizační tyče a provedli protipožární opatření. Nehoda se obešla bez zranění a úniku pohonných hmot. I v tomto úseku byla silnice silně namrzlá.

Poslední dopolední událostí byla opět dopravní nehoda. Tentokrát se střetly dva osobní automobily za Voticemi u odbočky na Beztahov. Silnice byla v tomto místě silně namrzlá. Nehoda se obešla bez zranění a bez úniku pohonných hmot.

Zdroj : HZS Středočeského kraje

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

2 Replies to “Dnes dopoledne měla jednotka HZS Benešov skutečně napilno. Během necelé hodiny vyjeli hasiči ke čtyřem událostem

  1. Pingback: พรมรถ

Napsat komentář