Auto-Moto Doprava HZS Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Po střetu s kamionem sjela řidička do koryta řeky v Ústí nad Labem a s autem skončila na střeše!

ÚSTÍ NAD LABEM – Tragickou dopravní nehodu vyšetřují policisté v Ústí nad Labem, kde osobní automobil po střet s kamionem skončil v korytě řeky na střeše.

Podle předběžného zjištění řidička s autem po střetu projela zábradlím a skončila s autem na střeše v korytě řeky. Mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník k nehodě uvedl, že záchranná služba z místa převezla starší ženu do nemocnice. Byla těžce zraněná a podchlazená. Řidička byla převezena do traumacentra ústecké Masarykovy nemocnice.

Život ženě patrně zachránili kriminalisté ústecké policie, kteří ve svém volnu jeli kolem nehody, neohroženě skočili do ledové vody, kde připoutanou řidičku z havarovaného auta vyprostili. Do příjezdu záchranářů ženě kriminalisté poskytli první pomoc.

Podle zjištění redakce si ale tragická nehoda vyžádala i jedno smrtelná zranění. To měl utrpět spolujezdec z havarovaného auta, který následkům nehody podlehl přímo na místě. To však vyvrací ústecká policejní mluvčí Veronika Hyšplerová s tím, že v autě cestovala pouze řidička, která byla s vážným zraněním odvezena do nemocnice.

Okolnosti tragické nehody stále na místě vyšetřují kriminalisté ústecké policie. Přivolaní hasiči včetně jednotky drážních hasičů z koryta řeky vyprostili havarované vozidlo pomocí automobilového jeřábu.

Autor: Honza Vraný
Foto: čtenář

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář