Karlovarský Krimi Kultura Pomáháme Školní okénko Složky IZS Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ DÍTĚ V OHROŽENÍ: Policisté intenzívně pátrají po pohřešovaném teprve osmiletém chlapci z Mariánských Lázní! Neviděli jste ho někde?

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ – Policisté intenzívně pátrají po pohřešovaném teprve osmiletém chlapci z Mariánských Lázní, který je nezvěstný od včerejšího odpoledne! AKTUALIZUJEME – DOBRÁ ZPRÁVA: Karlovarská policie odvolala pátrání po osmiletém chlapci! Byl nalezen a je v pořádku

Jakékoliv informace o hledaném dítěti prosíme volejte na tísňovou linku policie 158.  

Další informace k pohřešované osobě naleznete zde (v případě, že je odkaz policejní databáze již neaktivní, byl pohřešovaný chlapec nalezen) Zatím tomu tak bhužel není!

Pohřešovaný chlapec PUNČOCHÁŘ KRISTIÁN GABRIEL měl včera, tedy v pátek 17. ledna 2020 kolem čtvrté hodiny odpolední odejít od své babičky v Mariánských Lázních ke svému dědovi, který ho má v současné době na základě Usnesení Okresního soudu v Chebu v péči, kam však již nedorazil.

Na sobě měl mít modré elastické džíny, šedobílou pletenou čepici, černou zimní bundu s nezjištěným nápisem a s kapucí, šedo – černé kotníkové boty na suchý zip, bledě modrou mikinu s nezjištěným nápisem a černé triko s krátkým rukávem.

Jakékoliv poznatky k pohřešovanému chlapci volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Autor: nprap. Eva Valtová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář