Finance HZS Krimi Kultura Politika Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Vejprty vyhlásily veřejnou sbírku na rekonstrukci vyhořelého objektu a pomoc klientům DOZP Kavkaz

VEJPRTY – Vejprty dnes oficiálně vyhlásily veřejnou sbírku na rekonstrukci vyhořelého objektu a pomoc klientům DOZP Kavkaz Vejprty. Pomoci může každý libovolnou částkou, a to až do 31. prosince 2020.

Policisté dnes ukončili vyšetřování na místě požáru v domově pro postižené ve Vejprtech na Chomutovsku. Při tragédii zemřelo osm mužů. V nemocnicích zůstávají po požáru ještě tři lidé, stav jednoho muže je ale i nadále kritický. Během dneška vyhořelý objekt prohlédne také statik. Policisté tragickou událost vyšetřují jako trestný čin obecného ohrožení z nedbalosti. K příčinám vzniku požáru se policisté chtějí vyjádřit, až ve čtvrtek na tiskové konferenci…

Ústecký kraj radnici pošle jeden milion korun a požádal stát o pět milionů korun pro Vejprty. Úřad práce již začal vyplácet klientům nebo jejich opatrovníkům okamžitou finanční pomoc ve výši od deseti do padesáti tisíc korun.

Účel sbírky: Rekonstrukce objektu a pomoc klientům DOZP Kavkaz Vejprty

Datum zahájení sbírky: 21. 01. 2020

Datum ukončení sbírky: 31. 12. 2020

Číslo účtu: 123-1184550297/0100

IBAN: CZ64 0100 0001 2311 8455 0297

Jedná se o transparentní účet a přispěním na tento účet bude zveřejněno jméno a výše finanční částky, kterou přispěvovatel zašle.

Autor: redakce
Zdroj: Město Vejprty

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář