Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Počasí Praha Složky IZS Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: Popadané stromy přes silnice i železnice také dnes ráno komplikují dopravu napříč Českem

ČESKO – Desítky popadaných stromů přes komunikace napříč Českem i dnes ráno komplikují dopravu a přidělávají práci především hasičům, kteří stále odstraňují následky včerejší bouře. Silný vítr bičuje Česko totiž i dnes…

Po šesté hodině ranní například silný vítr převrátil přívěs nákladního auta do příkopu u obce Žďár na Rakovnicku.

Na Benešovsku došlo k havárii osobního automobilu, na který spadl vyvrácený strom u obce Trhový Štěpánov.

Spadlý strom blokuje dopravu i u  obce Metylovice okres Frýdek-Místek stejně tak jako na Pardubicku. Neprůjezdná je i silnice 2919 u obce Horní Řasnice na Liberecku, kde leží strom přes silnici.

Do spadlého stromu přes komunikaci narazilo osobní auto na Jičínsku nebo na Mělnicku.

Podobných situací dnes ráno evidují dopravní policisté napříč celým Českem hned několik desítek. Naštěstí většina nehod se udála bez vážného zranění. Policisté varují před silným větrem a doporučují řidičům, aby při řízení věnovali dostatečnou pozornost.

Omezený provoz kvůli popadaným stromům ale hlásí i železnice, kde je asi na patnácti místech omezena železniční doprava.

Autor: redakce
Ilustrační snímek: Hasiči města Zábřeh 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář