Auto-Moto Cestování Doprava Krimi Kultura Nezaradené Policie Pomáháme Praha Složky IZS Turistika Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Pražští kriminalisté pátrají po dvou podezřelých, ty měli ve vlaku na Hlavním nádraží oloupit 15letého chlapce

PRAHA-  Ve vlaku na Hlavním nádraží dva podezřelí přepadli „šotouše“ a oloupili ho o peníze, které dostal od mámy na výlet. Loupež se stala 19. října 2019 okolo 08:00 hodiny ráno.  

Do kupé vlaku Hradečan, který stál ve stanici Hlavní nádraží a seděl v něm patnáctiletý chlapec, přišli dva muži. Jeden z nich poškozeného pozdravil, a když si všiml, že má u sebe plátek pilky, tak se ho zeptal, jestli je to mačeta a jestli si připadá jako frajer. Poškozený neodpověděl a pachatel pokračoval s tím, že má u sebe nůž. Pak řekl, že do něj poškozený při nastupování do vlaku strčil a on kvůli tomu ztratil peněženku, kde měl pět set korun.

Poškozený se muže bál, proto vytáhl svou peněženku, kde měl pětisetkorunovou bankovku, kterou dostal od své mámy na výlet.  Z peněženky si pak pachatel bankovku vzal a s druhým mužem z kupé odešli. Poškozený se ze strachu, že má podezřelý u sebe skutečně nůž a mohl by mu ublížit, vůbec nebránil.

Případ je prověřovaný pro podezření ze spáchání trestného činu loupež, za což hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. V souvislosti s tímto případem hledáme dva muže, kteří jsou zachyceni na kamerových záznamech v metru a v obchodě. V obchodě si muži koupili limonádu a rozměněnou pětisetkorunovou bankovku si rozdělili.

Jestliže muže na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158.
Jestliže muže na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158.
Jestliže muže na záběrech poznáváte, kontaktujte linku 158.

 

Lukáš Jirka
ŠÉFREDAKTOR lukas.jirka@jvpress.cz 737 310 273
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Pražští kriminalisté pátrají po dvou podezřelých, ty měli ve vlaku na Hlavním nádraží oloupit 15letého chlapce

Napsat komentář