Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Koronavirus Královehradecký Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Složky IZS Středočeský Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

NAPSALI JSTE NÁM: „Zůstaňte v klidu a nepropadejte panice. Chraňte sebe a své blízké před koronavirem pomocí Vašeho zdravého selského rozumu!

ČESKO – Akademie dobrovolných záchranářů ČR z.s. nabádá občany České republiky: „Zůstaňte v klidu a nepropadejte panice. Chraňte sebe a své blízké před koronavirem pomocí Vašeho zdravého selského rozumu!“

Opravdu panika není na místě, dodržujte základní hygienická opatření, vyhýbejte se těm, kdo jsou zjevně nemocní, a dodržujte nařízení Ministerstva zdravotnictví.
Není na místě brát obchody ať s jídlem či zdravotními pomůckami útokem. Nejen, že rapidně dochází zdravotnické pomůcky, ale ti, kteří je opravdu potřebují, tak je nemají!! Nezodpovědným chováním se občané České republiky mohou dostat do daleko větších problémů.

Varujeme Vás také před podvodnými prodejci ochranných pomůcek na různých webových portálech. „Jako příklad můžeme uvést různé prodejce z portálu Aukro, kteří nabízejí buď nekvalitní respirátory, nebo požadují za respirátory ceny, které jsou mnohdy až desetinásobně větší. Naprostý hyenismus,“ dodává ředitel spolku Petr Urban.

Proto Vás prosíme, buďte zodpovědní, ohleduplní a nebuďte lhostejní!

Zdroj: Akademie dobrovolných záchranářů ČR z.s.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář