HZS Koronavirus Kultura Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Okresní sdružení hasičů Teplice uspořádalo kvůli koronaviru historicky první online poradu přes video chat

TEPLICKO – Okresní sdružení hasičů okresu Teplice kvůli koronavirové nákaze a bezpečnostnímu opatření v Česku historicky poprvé uskutečnilo online poradu OSH Teplice s radou mládeže prostřednictvím videochatu. 

Na programu video chatu byly zrušené hasičské soutěže, akce a jejich možné-nemožné náhrady a plán akcí po prázdninách v okrese Teplice.

„Všichni už se těší, až se zase sejdeme ve svých klubovnách, hasičárnách a na hřišti. Vůbec se nám nechtělo video chat vypínat a loučit se. V tomto nouzovém stavu to bylo velmi milé online setkání a povídání,“ řekla starostka OSH Teplice Viera Nejedlá.

Z důvodu nouzového stavu budou soutěže v nejbližších měsících zrušeny, anebo přesunuty na jiný termín dle rozhodnutí pořadatele:
  • Bitva klanů v Háji- přesunutá na dobu neurčitou
  • Duchcovská předávačka – přesunutá na 5.9.
  • Tohatsu 04 -?
  • Memor.M.Honse v Hostomicích – zrušeno bez náhrady
  • Lhenický dvojboj – ?

Informace budeme postupně doplňovat.

„Přeji nám všem hodně trpělivosti, zdraví a odpovědnosti nejen k sobě, ale především k našim nejbližším a přátelům!“ dodává starostka OSH Teplice Viera Nejedlá.
Autor: Honza Vraný
Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Okresní sdružení hasičů Teplice uspořádalo kvůli koronaviru historicky první online poradu přes video chat

Napsat komentář