Krimi Policie Složky IZS Technika Zajímavosti Zprávy podle krajů Zvířata

ZE SLOVENSKA: Teprve šestnáctiletý mladík ze Slovenska míří před soud! Zpovídá se z týrání zvířat – pejskovi v osadě Malcov vypálil oči žíravinou

SLOVENSKO – Slovenskou veřejností otřásl případ neuvěřitelné lidské krutosti, kdy byl v osadě v obci Malcov, okres Bardejov, nalezený malý dezorientovaný a zraněný pes. Měl oči vypálené žíravinou.

Psa, který dostal jméno Oskar, nalezlo Občanské sdružení Druhá šanca Bardejov – Druhá šanca – OSKAR. Po podaní trestního oznámení policisté Obvodního oddělení PZ v Kurove začalo trestní stíhaní. Profesionální práce policie vedla ke vznešení obvinění a návrhu na podání obžaloby za přečin týrání zvířat a to zvlášť krutým a surovým způsobem konkrétní osoby – mladistvému K. B.

Prokurátor se s návrhem ztotožnil a celá věc se aktuálně nachází na příslušném okresním soudu.

„Chtěli bychom poděkovat za profesionální a úžasný přístup příslušníků policie na Obvodním oddělení Policejního sboru v Kurove, který vedl k vypátraní pachatele tohoto ohavného činu,“ řekla předsedkyně OZ Druhá šanca Bardejov.

Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZE SLOVENSKA: Teprve šestnáctiletý mladík ze Slovenska míří před soud! Zpovídá se z týrání zvířat – pejskovi v osadě Malcov vypálil oči žíravinou

Napsat komentář