Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Složky IZS Technika Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

TRAGÉDIE: Při ranním čelním střetu dodávky a osobního auta ve Velkém Meziříčí zemřel řidič z osobáku

VELKÉ MEZIŘÍČÍ – Ranní střet osobního vozidla s dodávkou ve Velkém Meziříčí má tragické následky. Řidič osobního vozidla na místě svým zraněním podlehl. Řidič dodávky byl zdravotníky transportován do brněnské nemocnice.

Dnes po půl sedmé ráno přijala operátorka tísňové linky 112 Hasičského záchranného sboru Kraje Vysočina oznámení o čelním střetu osobního vozidla a dodávky v ulici Jihlavská ve Velkém Meziříčí.

Na místo události vyjeli profesionální hasiči z Velkého Meziříčí s rychlým zásahovým automobilem a cisternovou automobilovou stříkačkou.

Z havarovaných vozidel museli hasiči za použití hydraulického nářadí vyprostit zaklíněné zraněné řidiče. I přes veškerou snahu záchranářů řidič osobního vozidla střet nepřežil. Řidič dodávky byl zdravotníky transportován do brněnské nemocnice.

Hasiči provedli na havarovaných vozidlech protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Zásah na místě stále probíhá. Komunikace v místě nehody je neprůjezdná (odhadem na 2-3 hodiny). Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního vyšetřování.

Autor: Kpt. Ing. Bc. Petra Musilová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Při ranním čelním střetu dodávky a osobního auta ve Velkém Meziříčí zemřel řidič z osobáku

Napsat komentář