Auto-Moto Doprava HZS Karlovarský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME TRAGÉDII: Osobní auto narazilo u Hazlova na Karlovarsku do stromu, řidič nepřežil

KARLOVARSKO – Tragická dopravní nehoda uzavřela provoz na silnici na čtyři hodiny. Před šestou hodinou večer narazilo na silnici z Františkových Lázní na Hazlov jedno osobní auto do stromu u silnice.

Silný náraz vozidlo zcela zdemoloval. Přivolaní hasiči nalezli kousek od havarovaného auta tělo řidiče bez známek života. Hasiči zajistili místo nehody, asistovali odtahové službě při naložení auta a postarali se o úklid vozovky od trosek po nehodě.

Po celou dobu zásahu byl provoz na silnici zcela uzavřený, obnoven byl až po desáté hodině večer. Okolnosti tragické dopravní nehody vyšetřují policisté.

FOTOGALERIE…

Ve stejnou dobu zasahovali hasiči u další vážné dopravní nehody. Ta se stala na silnici mezi Chebem a Dolním Žandovem. Zde se srazilo osobní auto a motorka. Při nehodě se zranily dvě osoby, hasiči na žádost záchranné služby připravili prostor pro přistání vrtulníku. Také zde byl provoz na silnici po dobu záchranných prací omezený.

 

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář