Krimi Plzeňský Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Policisté vyšetřují na Plzeňsku pokus o znásilnění na lavičce! Neviděli jste tohoto podezřelého muže?

PLZEŇSKO – Plzeňští kriminalisté prověřují případ mravnostního charakteru – pokusu o znásilnění, ke kterému došlo dne 24. července 2020 okolo půl páté odpoledne v Plzni nedaleko Kamenného rybníka u Kolomazné pece v místě lesní turistické pěšiny na lavičce.

K uvedenému skutku mělo dojít pod pohrůžkou zbraně s tím, že policistům není známo, zda se jednalo o funkční střelnou zbraň či o atrapu. Policisté žádají širokou veřejnost a další případné svědky, kteří poznají osobu vyobrazenou na identikitu, aby zavolali na linku 158 a pomohli s řádným objasněním věci.

Popis osoby: Jedná se o muže světlé pleti, plnější postavy, kulatým obličejem s vousy upravené na tzv. mírné strniště, krátce střižených zvlněných vlasů světlé barvy k uším, vysokého přibližně 180 cm a ve věku cca mezi 30 až 40 let. Na nose měl nasazeny dioptrické brýle.

Na sobě měl mít světle šedé triko s krátkým rukávem (bez potisku), plátěné kraťasy či bermudy ke kolenům se vzorem – malé kostičky. Obutý měl být do plátěných tenisek šedo černo bílé barvy. Muž měl mluvit plynule česky.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář