Finance Kultura Mateřská škola Moravskoslezský Pomáháme Školní okénko Technika Z domova Zajímavosti Základní škola Zprávy podle krajů

NAPSALI JSTE NÁM: Misska Karolína Kopíncová navštívila s korunkou děti z Dětského domova Vrbno pod Pradědem

VRBNO POD PRADĚDEM – První kroky od předání korunky MISS WORLD CZECH REPUBLIC 2020 vedly krásku Karolínu Kopíncovou za dětmi z Dětského domova ve Vrbně pod Pradědem. 

Právě děti z Dětského domova ve Vrbně pod Pradědem misska Karolína vyučovala, když byl vyhlášen nouzový stav.  „Neuvěřitelně mi jak děti, tak celý domov přirostly k srdci. Mé velké poděkování patří panu Vavříkovi, řediteli DD, který bude také supervizovat můj charitativní projekt a vznikající nadační fond,“ říká Karolína Kopíncová, brněnská studentka žurnalistiky, zároveň tisková mluvčí Nadačního fondu Slza zvířat a také externí moderátorka redakce Agentury JV PRESS.cz.

„Zastavila se za nám i slečna Karolína Kopíncová, kterou naše děti znají z doby, kdy nám pomáhala v době pandemie nemoci COVID-19 jako dobrovolnice. Slečna Karolína, které naše děti říkají „teta Kája,“ nám v nejtěžších chvílích tohoto roku pomáhala s doučováním. Díky její skromnosti a příjemnému vystupování ji naše děti mají velmi rády,“ říká ředitel DD Jan Vavřík.

Karolína přišla dětem ukázat i korunku, kterou získala za první místo v soutěži MISS WORLD CZECH REPUBLIC 2020. Děkujeme za příjemné chvíle a jsme rádi, že máme tak fajn kamarádku, která je nejen krásná, ale také milá, skromná a příjemná. Společně jsme se také dohodli, že budeme velmi rádi nápomocni v rámci právě vznikajícího nadačního fondu. „Tetě Káji“ přejeme jen to dobré, hlavně pak zdraví, štěstí a lásku, protože bez ní to prostě nejde. Věříme, že se velmi brzy uvidíme.

Více fotek naleznete ZDE.

Autor: Jan Vavřík
a děti DD

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “NAPSALI JSTE NÁM: Misska Karolína Kopíncová navštívila s korunkou děti z Dětského domova Vrbno pod Pradědem

  1. Pingback: xo666

Napsat komentář